SE logo-600
SE logo-600

USNR overtar Söderhamn Eriksson

Amerikanske USNR har overtatt Söderhamn Eriksson og alle dets datterselskap fra Cellwoodgruppen AB, fremgår det av en pressemelding som ble sendt ut torsdag. Allerede før dette var USNR verdens største leverandør av utstyr og teknologi til sagbruksindustrien. Overtagelsen av Söderhamn Eriksson befester denne ledende stillingen ytterligere.

Publisert

SE-sjef Henrik Lefvert er fornøyd med å bli overtatt av USNR.

Administrerende direktør George Van Hoomissen sier at han var svært interessert i å overta Söderhamn Eriksson, ettersom han følte at selskapets sterke markedsposisjon i Europa vil komplettere USNRs sterke posisjon i Nord-Amerika. Han mener at begge selskapenes posisjon blir enda sterkere av denne kombinasjonen når det gjelder Syd-Amerika, Australia/New Zeeland, Russland og Asia.

Innen Söderhamn Erikssons organisasjon ansees denne overtagelsen som svært positiv og utviklende. Administrerende direktør Henrik Lefvert konstaterer at «vi har produkter som utmerket passer den nordamerikanske sagbruksindustrien, og vi ser store muligheter til med USNRs støtte å kunne introdusere disse produktene i USA og Kanada.

Les hele pressemeldingen fra Söderhamn Eriksson her.

"
Powered by Labrador CMS