moelven_HalvorsenOGReine
moelven_HalvorsenOGReine

Bygger 39 leiligheter på et halvt år

Moelven Byggmodul AS satser stort i Drammen.

Publisert

Arkitekten som har tegnet bygget er Halvorsen & Reine AS i Drammen og byggherren er Gjerpenkollen AS.

De 39 leilighetene er basert på 78 byggmoduler fra Moelven Byggmodul AS, og skal produseres og oppføres i løpet av et halvt år på Gjerpenkollen i Drammen.

Håper på 24 leiligheter til

Leilighetene blir fordelt på fire tre-etasjes bygg, og er tegnet av aritekten Halvorsen & Reine AS i Drammen. Byggherren er Gjerpenkollen AS, og kontrakten er verdt 38 millioner kroner for Moelv-bedriften.

Gjerpenkollen er et boligprosjekt som Moelven Byggmodul har jobbet med over lang tid, og allerede er 30 av 39 leiligheter i byggetrinn 1 solgt.

- Byggetrinn 2 inneholder 24 identiske leiligheter, og vi regner med at dette også blir realisert siden trinn 1 har solgt så bra på relativt kort tid, sier markedssjef Jo Finborud og Salgssjef Gunnar Erik Skjæret i en pressemelding fra Moelven.

Moderne løsninger

Prosjektet gjennomføres med moderne løsninger på alle områder inkludert vannbåren varme i alle gulv.

- Vi jobber for tiden med mange spennende boligprosjekter og ser at vårt byggesystem får mer og mer anerkjennelse i markedet. Modulbasert boligbygging gir mange muligheter for rasjonelle løsninger og effektive byggeprosesser. Det tar vesentlig kortere tid å oppføre et prefabrikkert bygg enn et plassbygd, sier Finborud.

Rask bygging

Planlagt produksjonsstart er uke 10, og montering av moduler på byggeplassen starter i mai. Leilighetene skal stå innflytningsklare i september/oktober.

- Dette er et leilighetsbygg som bygges i fabrikk, fraktes, monteres og står fiks ferdig på et halvt år. Det er forholdsvis rask boligbygging i praksis, sier Finborud.

Powered by Labrador CMS