– Salget har økt betydelig i alle varehusene hvor Norema har kommet på plass, sier May Britt Askvik, kategoridirektør for gulv og interiør i Maxbo.
– Salget har økt betydelig i alle varehusene hvor Norema har kommet på plass, sier May Britt Askvik, kategoridirektør for gulv og interiør i Maxbo.

Vil kapre kjøkkenmarkedet med Norema-satsing

Maxbo har byttet ut Marbodal med Norema som kjøkkenleverandør. – Målet er å kapre en betydelig større del av kjøkkenmarkedet, sier May Britt Askvik, kategoridirektør gulv og interiør i Maxbo

Publisert

Etter flere år med Marbodal som kjøkkenleverandør, er det nå Norema-kjøkken som er montert i tolv varehus, i både store varehus som Vækerø, medium som Hamar og i små som på Gol.

– Pilottestingen viste raskt at dette ville fungere svært godt. Tilbakemeldingene på Norema som produkt og merkevare har vært utrolig gode, og salget har økt betydelig alle steder hvor Norema har kommet på plass, sier May Britt Askvik i en pressemelding.

Maxbo tilbyr Norema-kjøkken både som flatpakket og som ferdig montert.

– Det betyr at vi kan tilby kjøkken i alle prisklasser, med en god bredde i design, farger og kvaliteter. Norema er flinke til å følge trender, samtidig som de har de klassiske modellene som mange etterspør. Overgangen har også gitt oss økt kompetanse og flere gode digitale løsninger, som gjør salgsprosessen enklere. I tillegg tilbyr Norema svanemerket produkter, noe som er viktig for både oss og for kundene våre. Til nå har vi bare fått positive tilbakemeldinger, sier Askvik.

Norema er det fjerde største kjøkkenmerket i Norge og er kjent blant både forbrukere og proffkunder.

– Maxbos tolv varehus med Norema-utstillinger vil ta godt hånd om begge kundegruppene. Mange entreprenører og snekkere har behov for kjøkken i sine prosjekter. Det å kunne tilby kjøkkenet på samme sted som alt av byggematerialer, blir godt tatt imot. Det er viktig for oss å hjelpe kundene våre helt i mål med prosjektene sine, sier Askvik.

Norema har en over 70 års historie i Norge, og eies av Nobia, som også har merkevarer som Sigdal og Marbodal i sitt sortiment. De er svært fornøyde med hvordan utrullingen av Norema hos Maxbo har gått til nå.

– Salget har vært over all forventning, noe som bekrefter at satsingen var riktig. Å være til stede i Maxbos varehus betyr at vi kan nå proffmarkedet på en ny og utrolig god måte, samtidig som vi fortsatt er svært godt tilgjengelig for privatmarkedet, sier Nils Bruun, markedssjef hos Norema.

Nobia bygger nå en ny og stor fabrikk i Sverige, til en verdi av tre milliarder, hvor alle Norema-kjøkken skal produseres.

– Vi får nå en mye mer moderne produksjon, som blant annet vil gi oss større fleksibilitet og raskere levering, sier Bruun.

Powered by Labrador CMS