Hauerseter. (Foto: Södra)

RingAlm Tre AS overtar på Hauerseter

RingAlm Tre AS har inngått avtale med Södra om å overta sagbruket og høvleriet på anlegget ved Hauerseter.

Publisert

I slutten av september besluttet svenske Södra timber å legge ned sagbruket på Hauerseter i Ullensaker kommune. Nå ser det imidlertid lyst ut for aktiviteten på Hauerseter, skriver Ringsaker Blad.

I intensjonsavtalen forplikter RingAlm Tre seg til å opprettholde driften ved anlegget, samt å overta flesteparten av de om lag 35 ansatte. Dersom intensjonsavtale godkjennes av styret i Södra denne uka, vil RingAlm Tre overta fra og med 01.01.2016.

– Det er en betydelig investering og satsing vi nå foretar, sier administrerende direktør i RingAlm Tre AS, Øystein Snuggerud til Ringsaker Blad.

– Vi vil øke produksjonen vår gjennom dette. Totalt vil vi på sagbrukene vi har behandle om lag 160 000 kubikk med tømmer. Med kjøpet vil vi være langt mer selvforsynt med tømmer til produksjon. Til nå har vi kjøpt inn mye plank. Hauerseter er jo et av de nyeste og mest moderne sagbrukene i Norge. Tømmeret på Romerike er også av veldig god kvalitet. Det er meget bra for oss, sier Snuggerud.

Les mer på http://www.ringsaker-blad.no

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS