eco2endelig

Svanegodkjent sparkel

Den første sparkelen som er miljøgodkjent, kom på markedet denne uka. Utstyrt med det nordiske miljømerket Svanen, garanteres det at alle viktige miljøkrav er ivaretatt.

Publisert

Det er Nordsjö som stolt kan sole seg i glansen over å være først på markedet med miljøgodkjent sparkel.

Svanemerket er den best kjente merkeordningen i Norge og tildeles etter objektiv miljøvurdering.

– Med Eco Sparkel tilbyr Nordsjö en komplett produktserie som ivaretar miljøet, heter det i en pressemelding fra AkzoNobel.

Nordsjö tilhører det verdensomspennende konsernet, som er verdens største produsent av maling og trebeskyttelse.

– Miljøet har høyeste prioritet i produktutviklingen. Det er denne fagekspertisen som nå også har utviklet Sparkel Eco, slik at vi kan levere for hele oppussingen med god miljøsamvittighet, hevder AkzoNobel i forbindelse med lanseringen.

En Svanegodkjennelse tar utgangspunkt i produktets livssyklus, både med tanke på optimale miljøhensyn for framstilling, bruk og avfallshåndtering. Det stilles samtidig, ifølge AkzoNobel, krav til god produktkvalitet.

– Etter at sparklingen er utført med Sparkel Eco, anbefales et strøk med Nordsjö Grunn +. Deretter egner Nordsjö Inova Collection seg til toppstrøkene. Alle de nevnte produktene tilfredsstiller høye miljøkrav, og er tidligere godkjent med Svanemerket, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS