Ny adm.dir. i Hasås AS

Styret i Hasås AS har ansatt Jan Erik Engebretsen (50) som ny administrerende direktør.

Hasås AS er en ledende aktør i trelast og byggevarer i sterk utvikling og vekst. Selskapet holder til i Kodal i Sandefjord og er en viktig del av konsernet AT Skogs industrielle utvikling.

Engebretsen er i dag salgs- og markedsdirektør i Jackon, en av Europas ledende produsenter av isolasjon og byggesystemer, med hovedkontor i Fredrikstad.

– Hvorfor ønsket du jobben i Hasås?

– Det er et spennende selskap. Det er heller ikke ofte det byr seg jobbmuligheter i et så solid og tradisjonsrikt selskap. Jeg ser fram til å få lov å utvikle markedsposisjonen og merkevaren ytterligere. Det betyr også mye å kunne jobbe med det grønne skiftet og framtidens bærekraftige løsninger, sier Engebretsen.

– Hasås er en bedrift som har levert kvalitet i generasjoner. Hvordan skal du ta dette videre?

FAKTA OM HASÅS

60 ansatte

Omsetning 2021: 460 MNOK

Komplett leverandør av trelast – og leverer kledning, panel, lister, impregnert osv. Både standardprodukter og spesialprodusert.

Holder til i Kodal, i Vestfold og Telemark

Eies av AT Skog SA

– Først og fremst er jeg veldig ydmyk i forhold til den posisjonen Hasås har bygd opp siden 1957. Min oppgave blir å bygge videre på den solide kompetansen og markedsposisjonen, og ikke minst følge opp strategien som AT Skog har lagt, sier Engebretsen, som har bred erfaring fra marked og salg, blant annet som salgssjef i Gyproc, eid av det franske konsernet Saint- Gobain.

– Med Engebretsen har Hasås fått en administrerende direktør som identifiserer seg med selskapets verdier, og som vil delta i videreutviklingen av en markedsledende og tradisjonsrik virksomhet, sier styreleder i Hasås, Anders R. Øynes.

– Han får en viktig og sentral rolle i selskapets og konsernets industrielle utvikling, og i relasjonsbyggingen mot kunder og samarbeidspartnere internt og eksternt for å sikre videre vekst og utvikling.

Powered by Labrador CMS