Natre Vinduer AS kjøper Trenor AS

Etter oppkjøpet vil Natre og Trenor representere noen av Norges mest moderne fabrikkfasiliteter innenfor vindusproduksjon.

Publisert

Natre Vinduer AS og Trenor Vinduer AS har annonsert at Natre skal foreta et oppkjøp av Trenor og selskapets aksjer. Det skriver Avisa Hemnes.

Ifølge en pressemelding avisa siterer, er det en felles optimisme for den nye posisjonen Trenor og Natre nå vil ta sammen:

– Vindusbransjen står ovenfor økt og tøffere konkurranse, og i dette perspektivet vil det være viktig å være en del av en større gruppering for å sikre lønnsom vekst for begge selskaper. Trenor har en god drift og lønnsomhet, og har i likhet med Natre de siste årene hatt en betydelig opprustning av både fabrikk og kompetanse for å møte fremtidens krav til produkt og effektivitet, opplyser bedriftene.

– At Trenor Vinduer nå kjøpes av Natre vil være med på å styrke posisjonen til begge parter, og etter oppkjøpet vil Natre og Trenor representere noen av Norges mest moderne fabrikkfasiliteter innenfor vindusproduksjon. Oppkjøpet vil også medføre en betydelig videre utvikling av anlegget på Hemnesberget, heter det i pressemeldingen.

Les mer om saken på avisahemnes.no

    Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

    Vil du bli bedre kjent med bladet?
    - Last ned bladet elektronisk
    - Eller bestill abonnement

    Her får du et innblikk i hva vi skriver om

    Relaterte artikler

      Powered by Labrador CMS