Natre er årets leverandør

Natre Vinduer gikk til topps som «Årets leverandør 2021» under Optimeras arrangement Opptur 2022.

Det årlige Opptur-arrangementet for Montér, Optimera Proff og Rencon gjorde comeback etter å ha vært et par år i koronakarantene. Og Natre ble årets leverandør.

– Natre har en tydelig profil i markedet og evnen til å jobbe tett med hele organisasjonen vår, med høy presisjon og profesjonalitet på alle nivåer. Spesielt vil vi trekke frem leverandørens evne til å effektivisere samarbeidet gjennom gode digitale løsninger og en dedikert salgsorganisasjon, sier Pål Erichsen, som er direktør for kategori I Optimera, i en pressemelding.

Etter nominasjonen, har hele salgsorganisasjonen til Optimera deltatt i avstemningen hvor Scanflex og Combiwood/Barkevik kjempet om finaleplassen med Natre.

Med over 75 års erfaring, nærmere 400 medarbeidere og flere store fabrikker i Norge, er Natre i dag den største produsenten av kvalitetsvinduer til norske hjem via byggevarehandelen.

– Vi har valgt å selge våre produkter utelukkende gjennom anerkjente forhandlere for å sikre sluttkundene det beste innkjøpet inkludert produkter og service. Å bli årets leverandør hos Optimera er en stor anerkjennelse på det personlige plan for alle oss i Natre. Det bekrefter også at vi lykkes i praksis med kanalstrategien, sier salgs- og markedsdirektør Mona Ørebekk i Natre Vinduer AS.

Natre Vinduer AS er en del av Dovista-gruppen, som består av 10 kjente merkevarer innenfor dør- og vindusbransjen i Europa. Dovista A/S eies av VKR Holding, som eier virksomheter innen takvinduer, fasadevinduer og termisk solenergi i mer enn 40 land.

Powered by Labrador CMS