Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Prisregulering på rene skogeiendommer fjernes

Stortinget vedtok 13. juni å fjerne prisregulering på rene skogeiendommer. Det legger til rette for økt verdiskapning, mener Treindustrien.

Publisert

En industriell utvikling basert på skog forutsetter forutsigbar, stabil og effektiv tilgang på råvarer. Stortingets vedtak om å oppheve prisreguleringen på rene skogeiendommer og eiendommer med inntil 35 dekar jord gir økte muligheter for verdiskaping, skriver Treindustrien på sine nettsider.

– Treindustrien er svært fornøyd med at Stortinget har lyttet til næringen. Dette er med på å legge forholdene til rette for en rasjonell eiendomsstruktur på lang sikt. Dette er et steg i riktig retning for å bedre rammebetingelsene for treindustrien sier administrerende direktør i Treindustrien, Heidi Finstad.

Les mer om saken på nettsidene til Treindustrien

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS