0111_treindustrien
0111_treindustrien

Treindustrien i ny innpakning

Utgaven av Treindustrien som du nå holder i hånda, representerer en ny tid i det tradisjonsrike og populære fagbladet.

Publisert

I godt over 40 år har redaksjonen gledet både bransjen og andre interesserte med sitt jevnlige påfyll av faglig stoff. Flere aktører har siden starten på 60-tallet gitt ut bladet, som de siste årene er laget av Ask media AS på Nåmnå – sentralt lokalisert i treindustrikommunen Grue sør i Hedmark.

Gjennom regelmessige artikler i Treindustrien har du alltid kunnet lese om virksomheter i bransjen som har tenkt nytt, og som har lykkes gjennom sine endringer og sin fremtidsrettede utvikling.

Også i mediebransjen er det viktig å ikke glemme utvikling som bidrar til å gjøre publikasjonene attraktive også i fremtiden. Derfor har vi nå valgt å endre format på fagbladet. Den gamle avislignende utgaven forsvant inn i historien samtidig som 2010 ebbet ut, og fra nå av er det det tradisjonelle magasinformatet som gjelder.

Dette har vi gjort for at du som leser skal få presentert fagstoffet og bedriftshistoriene i mer oversiktlige former. Samtidig er vi sikre på at problemene enkelte har hatt med at bladet er blitt ødelagt under postgangen, nå forsvinner.

Treindustrien skal fortsatt være landets ledende nyhetsforum, som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Målet er å speile hele den trebearbeidende industrien. Kort sagt skal vi også i tiden som kommer by på bransjestoff om og for treindustrien.

Vi er stolte av å være det eneste fagbladet innen bransjen som arbeider etter ”Vær Varsomplakatens” regler for god presseskikk. Journalistikken vår er tuftet på objektivitet. Treindustriens eksistens er etter vårt syn derfor en viktig, fri og uhavhengig nyhetsformidler som hele bransjen er tjent med. Opplaget vårt, som er større enn konkurrentens, bekrefter at Treindustrien er det fagbladet folk vil ha.

Og for å kunne lage et fagblad spekket med spennende bransjenyheter, er vi avhengig av din hjelp. Både abonnements- og annonseinntekter er selvsagt en forutsetning for at det skal være grunnlag for å gi ut det tradisjonsrike fagbladet. Men uten de gode sakene, vil ingen ha interesse av å være leser. Vi oppfordrer derfor alle om fortsatt å være flinke til å gi oss hint om små eller store hendelser som rører seg i bransjen. Dette er din mulighet til å påvirke innholdet slik at bladet hele tiden er aktuelt og interessant.

Vi håper det nye formatet faller i smak og ser fram til mange gode innspill i tiden som kommer. God lesning!

Lederartikkelen er hentet fra Treindustrien nummer 1 2011

Du kan laste ned bladet elektronisk her

eller bestille abonnement her.

"
Powered by Labrador CMS