WCTE 2023 har følgende hovedspor: Materialer og innovative produkter, bærekraft og miljøpåvirkning, ingeniørkunst i tre, trearkitektur og implementering.
WCTE 2023 har følgende hovedspor: Materialer og innovative produkter, bærekraft og miljøpåvirkning, ingeniørkunst i tre, trearkitektur og implementering.

Inviterer til webinar

WCTE-sekretariatet inviterer til åpent webinar om WCTE2023. Formålet er å gi informasjon og inspirere forskere, næringsliv og offentlige virksomheter i Norge til å engasjere seg før og under konferansedagene til WCTE i Oslo 2023.

Om WCTE 2023

World Conference on Timber Engineering (WCTE) er verdens ledende forum der det aller nyeste av tekniske og arkitektoniske løsninger og innovasjonene innen trekonstruksjoner blir presentert. WCTE ansees uten tvil som det mest prestisjefylte internasjonale arrangementet innen treteknologi til bygg, trekonstruksjoner og design av trearkitektur.

Konferansen som har mellom 800 og 1200 deltakere holdes annethvert år i ulike verdensdeler, og tiltrekker seg forskere, ingeniører, arkitekter, konsulenter, entreprenører, prosjektledere, leverandører og produsenter fra alle kontinenter. Arrangørene regner med at WCTE 2023 blir en fysisk konferanse.

- Å vinne WCTE kan sammenliknes litt med å vinne et OL. Norge ble valgt ut fordi vi har mye å vise fram, både forskningsfaglig og på grunn av at vi har bygget kompliserte trekonstruksjoner. Nå inviterer vi bredt til et webinar der vi informerer om konferansen, sier professor Kjell Arne Malo ved NTNU som er én av konferansens vertsinstitusjoner.

Malo er leder for konferansens faglige innhold, og minner samtidig om at deadline for å levere inn abstract er 1. mars 2022. Les mer på www.wcte2023.org.

Webinar-program: Presentasjon av konferansen, og hva den betyr for næringslivet og samfunnet. Hvorfor bli WCTE-sponsor. Spørsmål og svar. Webinaret er gratis.

Målgruppene er personer som arbeider i forsknings- og undervisningsinstitusjoner, skog- og treindustri, konsulent- og arkitektbransjen og offentlige virksomheter.

Dato: Tirsdag 15. februar kl 10.00 – 11.30

Direktelenke til webinaret: https://nmbu.zoom.us/j/66264049782

Powered by Labrador CMS