Illustrasjonsfoto: Byggmax
Illustrasjonsfoto: Byggmax

Byggmax åpner i Ålesund

Åpner nytt byggvarehus fredag 24.november.

Publisert

Det nye byggvarehuset blir nummer 35 i Norge og har sentral beliggenhet i Blindheim Industrivei rett utenfor Ålesund sentrum. Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet, skriver kjeden i en pressemelding.

Administrerende direktør Benedicte Inversini i Byggmax Norge ser fram til åpningen.

Benedicte Inversini (Foto: Byggmax)
Benedicte Inversini (Foto: Byggmax)

– Vi er sikre på at vi har et tilbud som vil bli godt mottatt i hele distriktet. Vårt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette, sier hun.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men dette kommer kundene til gode i form av meget lave priser.

– Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, understreker Benedicte Inversini.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Byggmax ble startet i 1993 og har i dag 84 butikker i Sverige, 35 i Norge og 13 i Finland.
Siden starten har forretningsideen til Byggmax vært at det skal være det beste og det billigste alternativet når kunden skal kjøpe bygningsmaterialer av god kvalitet.
Byggmax har et såkalt drive-in system i alle sine varehus slik at kundene kan ta bilen med inn og laste på

Powered by Labrador CMS