En av Byggmax sine butikker. (Illustrasjonsfoto: Byggmax)
En av Byggmax sine butikker. (Illustrasjonsfoto: Byggmax)

Byggmax åpnet ny butikk i Ålesund

På fredag åpnet Byggmax en ny butikk i Ålesund. Butikken er den andre som har blitt åpnet i år.

Publisert

Den nye butikken befinner seg i Blindheim Industriveg 3, og blir byggevarekjedens butikk nummer 35 i Norge.

Vi har den store gleden av å åpne butikk nummer 35 i Norge, men våre ekspansjonsplaner stopper heldigvis ikke her. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ i det norske markedet. Vi ønsker å bidra til at alle skal få realisert sine byggedrømmer og ved å tilby kvalitetsprodukter til lave priser muliggjør vi dette, sier Benedicte Inversini, country manager Norge.

God beliggenhet

Byggmax skriver i en pressemelding at Blindheim Industriveg har en god beliggenhet, med en stor plass og mulighet til å etablere Byggmax-konsept. Byggmax visjon er å tilby kundene god kvalitet, lav pris, der kundene kan gjøre en del av jobben for å holde kostnadene nede.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode, skriver kjeden.

50 000 kroner i finnerlønn

Byggmax er hele tiden på jakt etter nye steder og etablere seg:

Vi tilbyr 50 000 kroner i finnerlønn til den som finner et aktuelt lokale eller en tomt i Oslo-området. Størrelsen på lokalet må være mellom 800-1600 kvadratmeter og tomten må være 10 000-20 000 kvadratmeter. Andre steder i landet tilbyr vi 20 000 kroner i finnelønn. Aktuelle områder nå er Nesodden, Hønefoss, Horten, Kragerø og Lyngdal, sier Benedicte Inversini.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS