Bygget skal inneholde 72 omsorgsboliger. (Skisse: AF Gruppen)
Bygget skal inneholde 72 omsorgsboliger. (Skisse: AF Gruppen)

AF Gruppen tildelt ny massivtre-kontrakt

AF Gruppen er av Oppegård kommune tildelt kontrakten for utførelse av Edvard Griegs Vei omsorgsboliger på Kolbotn.

Publisert

Kontrakten omhandler bygging av et bygg med omsorgsboliger med tilhørende servicefunksjoner, et dagaktivitetssenter og base for hjemmetjenester, skriver AF Gruppen i en pressemelding.

Fire etasjer massivtre

Bygget inneholder 72 omsorgsboliger på 50-55 kvadratmeter og består av fem etasjer samt underliggende kjeller. Byggets areal er i underkant av 10 000 kvadratmeter, hvor de fire øverste etasjene skal bygges i massivtre.

Kontrakten omhandler også opparbeidelse av utomhusarealer og nødvendig infrastruktur.

Flere massivtreprosjekter

Arbeidet er forventet startet opp høsten 2017 med ferdigstillelse tidlig i 2019. Kontrakten er en generalentreprise med verdi 210 millioner kroner ekskl. mva.

– Dette prosjektet passer oss svært godt. AF Gruppen har utført og har pågående flere prosjekt hvor massivtre er et sentralt konstruksjonselement. Det er gledelig å se at etableringen av AF Nybygg og satsingen på offentlige prosjekter gir uttelling, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS