Stor avtale med Norske Skog Saugbrugs

Viken Skog har nylig inngått en avtale med Norske Skog Saugbrugs i Halden. Avtalen innebærer en betydelig økning av leveransene.

Publisert

Viken Skog blir dermed en aktiv støttespiller for å forsyne Norske Skog Saugbruks med forutsigbare volumer med tømmer i 2016, skriver viken.skog.no.

Daglig leder i Viken Skog, Tor Henrik Kristiansen er meget godt fornøyd med samarbeidet med Norske Skog:

Daglig leder i Viken Skog, Tor Henrik Kristiansen

– Det er viktig at alle ledd i verdikjeden jobber sammen. Norske Skog Saugbrugs er en svært viktig avtager av tømmer for skogbruket i regionen, og vi ønsker i en vanskelig tid for Norske Skog å signalisere at vi vil være en langsiktig og forutsigbar samarbeidspartner. Skogbruk har historisk vært en svært sesongavhengig næring, noe som passer dårlig for en industri som trenger jevn tilførsel av tømmer. Viken Skog er stolt av at vi i 2015 klarte å holde hogsten i gang uten stans gjennom hele året. Vår satsning på grøntlager for entreprenører, transporterer og industri har blitt godt mottatt. Dette tiltaket er et av de viktigste for å skape konkurransekraft med en forutsigbar og effektiv verdikjede, som igjen øker tømmerstokkens verdi, sier Kristiansen.

Les mer på www.viken.skog.no

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS