Trond Mæhlum tar over som daglig leder etter Torkild Waagaard. (Foto: Linda Camilla Strømsod, Viken Skog)
Trond Mæhlum tar over som daglig leder etter Torkild Waagaard. (Foto: Linda Camilla Strømsod, Viken Skog)

Ny daglig leder på Begna Bruk

Trond Mæhlum (52) tar over som daglig leder på Begna Bruk når Torkild Waagaard (62) i dag går av med AFP etter 30 år på sagbruket.

Publisert

– Jeg har meget stor tro på den nye daglige lederen. Det er ingen tvil om at dette blir et svært vellykket lederskifte, sier Torkild Waagaard til Viken Skog sine nettsider.

Han viser til Mæhlums bakgrunn med økonomi og prosjektledelse i industrien.

Asia, Tyskland og Raufoss

Trond Mæhlum kommer nå fra jobben som økonomisjef i Dokka Fasteners og har en solid bakgrunn, skriver Viken Skog:

– Før det har jeg jobbet med økonomi og prosjektledelse i industrien; 13 år i Norsk Hydro, hvor to av årene var i Asia, to år i Tyskland og ni år på Raufoss, forteller Mæhlum.

Aktiv skogbruker

Trond Mæhlum kjenner både skogsdrift og treindustri meget godt. Han tok over gården Mæhlum på vestsiden på Dokka i 1996, som har vært basert på jordbruk og skogbruk.

– Jeg har levert mer eller mindre fast 1 000 kubikkmeter tømmer i året til Viken Skog som jeg er andelseier i. Jeg er opptatt av et jevnt og aktivt skogbruk. Jeg var i en periode leder i skogeierlaget i Nordre Land og vært involvert i organisasjonsutvalg i Viken Skog, sier Mæhlum.

Les mer om lederskiftet på Viken Skog sine nettsider

  Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

  Vil du bli bedre kjent med bladet?
  - Last ned bladet elektronisk
  - Eller bestill abonnement

  Her får du et innblikk i hva vi skriver om

  Begna Bruk AS er et frittstående sagbruk og den største industriarbeidsplassen i Valdres. Selskapet ble stiftet i 1962, og har ca. 50 ansatte, og omsetter for ca 180 millioner kr. pr. år. Viken Skog SA er største aksjeeier (52 %). Nærområdet til sagbruket har store skogarealer. Innkjøpt kvantum i 2015 var ca 185 000 m³

  (Viken Skog)

  Powered by Labrador CMS