KLP inn på eiersiden i Moelven Industrier

Glommen Mjøsen Skog SA selger 12 prosent av aksjene i Moelven Industrier ASA til pensjonsselskapet Kommunal landspensjonskasse (KLP).

Publisert

Det skriver Glommen Mjøsen Skog på sine nettsider.

Etter salget er Glommen Mjøsen Skog fortsatt største eier.

– Glommen Mjøsen Skog er svært fornøyd med å få på plass en sterk og langsiktig medeier i Moelven Industrier. KLP er kommune- og helse-Norges eget pensjonsselskap og deler mye av verdisynet vårt innen langsiktig utvikling, bærekraft og samfunnsansvar. Å få KLP inn på eiersiden vil styrke Moelvens posisjon, sier styreleder Heidi Hemstad i Glommen Mjøsen Skog på deres nettsider.

KLP investerer om lag 290 millioner kroner i Moelven Industrier.

– Vi er glade for å ha blitt invitert inn på eiersiden i Moelven. Selskapet er veldrevet, har god lønnsomhet og spennende utviklingsmuligheter. For KLP er det viktig å lete etter investeringer som kan bidra til fremtidsrettet næringsutvikling lokalt og regionalt. Skog som råvare har stort potensial til å bli videreforedlet i Norge, og vi vil gjerne være med på å muliggjøre det. En klok utnyttelse av skogen vil også være et viktig bidrag i kampen mot global oppvarming, sier konsernsjef Sverre Thornes i KLP.

Les mer på nettsidene til Glommen Mjøsen Skog

Powered by Labrador CMS