F.v Morten Lyseng, Steinar Lyseng, Ole Peter Tangnæs og Reidar Lyseng
F.v Morten Lyseng, Steinar Lyseng, Ole Peter Tangnæs og Reidar Lyseng

Trysil Interiørtre og Vyrk fusjonerer

Produksjonsenhetene samles fra i dag under merkenavnet Vyrk.

Selskapet vil også samles under én felles ledelse for å ytterligere styrke satsingen, skriver selskapet i en pressemelding. Vyrk kjøpte opp Trysil Interiørtre i desember 2018, og sistnevnte har i lengre tid profilert seg under merkenavnet Vyrk.

Vyrk AS består nå av tre produksjonsavdelinger i Innlandet: En avdeling med glassveggproduksjon på Stange, en produksjonslinje for overflatebehandling av kledning, panel og listverk i Valdres, og en fabrikk i Trysil som er blant Norges ledende innenfor produksjon av spiler og finérte plater. Det er i senere år investert flere millioner i nye maskiner og digitalisering for å effektivisere produksjonen i årene som kommer, og vekstambisjonene er store.

– Vyrk har nå tatt enda et utviklende og motiverende steg for å nå eiernes mål, og fusjoneringen gjør at vi står sterkere sammen i møte med de utfordringene som kommer med stor vekst, sier daglig leder Ole Peter Tangnæs.

Vyrk har i overkant av 50 ansatte, og har et mål om å nå 110 millioner kroner i omsetning i løpet av 2021. Et av målene med denne fusjonen har ifølge Vyrk vært å skape et enda sterkere fundament og samtidig sikre gode fremtidige vekstmuligheter på markedet.

– Det er spennende tider vi går inn i, med sammenslåing av de tre bedriftene er vi nå en komplett leverandør som kan løse de fleste utfordringene for våre kunder. Vi kan levere våre produkter samlet til byggeplass, og dette vil være en stor fordel for våre kunder, sier største eier og gründer Steinar Lyseng.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS