– Etterspørselen etter mer eksklusive og bærekraftige terrassebord har økt mye de siste årene, sier Lars Kvæstad i Fritzøe Engros (t.h) og Rune Kjølberg hos Maxbo.
– Etterspørselen etter mer eksklusive og bærekraftige terrassebord har økt mye de siste årene, sier Lars Kvæstad i Fritzøe Engros (t.h) og Rune Kjølberg hos Maxbo.

Hardstuff-oppkjøp ga stort terrasseutvalg

Fjorårets oppkjøp av den norske terrasseleverandøren Hardstuff gjør at Fritzøe Engros i år viser frem betydelig flere typer terrassegulv på Bygg Reis Deg.

Publisert

– Oppkjøpet gjorde oss til markedsleder også på de mest eksklusive terrassebordene, sier Lars Kvæstad i Fritzøe Engros i en pressemelding.

Fritzøe Engros er til stede på Bygg Reis Deg med en 200 kvadratmeter stor stand. Fra å være markedsleder i Norge på trebaserte plateprodukter i industri- og forhandlersegmentet, satser de nå også stort på benkeplater til kjøkken samt terrassebord.

– Vi har aldri før kunnet tilby et større utvalg av terrasser, og oppkjøpet av Hardstuff gjør at vi i år blant annet kan vise frem terrassebord av det miljøvennlige og bærekraftige trevirket Accoya, termotre, bambus, samt en enorm bredde i komposittmaterialer, sier Kvæstad.

Menneskene og kompetansen fra Hardstuff er nå innlemmet i Fritzøe Engros.

– Det var ikke bare produktene vi var ute etter, men den unike kompetansen som lå i Hardstuff. Nå kan vi også tilby et bredere og mer komplett tilbud av terrasser i high-end-segmentet, som markedet virkelig etterspør. I fjor eksploderte etterspørselen etter blant annet Accoya, og det ligger an til at også 2021 blir et svært godt år. Produkter med minimalt behov for vedlikehold og som har lang levetid er tydeligvis viktig for veldig mange kunder, sier han.

Det bekrefter kategorisjef for trelast i Maxbo, Rune Kjølberg.

– Det er stor interesse for mer eksklusive terrassebord som både er miljøriktige og krever mindre vedlikehold. Under pandemien er det mange som har prioritert oppgraderinger av uteområdet og valgt litt mer eksklusive terrasser, som Accoya og ulike komposittmaterialer. Å kunne tilby en sortimentbredde fra standard trykkimpregnert til high-end produkter i premium-segmentet er viktig for oss og våre kunder. Dette inkluderer mange av produktene som Fritzøe Engros nå tilbyr, sier Kjølberg.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS