Blir ønsket velkommen til Montér-kjeden. F.v. Direktør i Optimera Handel Lars Petter Grandahl, Styreleder i Storkaas Handel AS Ingebret Storkaas, Daglig leder i Storkaas Handel AS Per Rønningen og KAM i Optimera Handel Bjarne Oseth.
Blir ønsket velkommen til Montér-kjeden. F.v. Direktør i Optimera Handel Lars Petter Grandahl, Styreleder i Storkaas Handel AS Ingebret Storkaas, Daglig leder i Storkaas Handel AS Per Rønningen og KAM i Optimera Handel Bjarne Oseth.

Byggmakker Storkaas på Gvarv til Montér-kjeden

Byggmakker Storkaas på Gvarv blir med på Montér-kjedens ekspansjon.

Publisert

Storkaas Handel AS, som er byggevarehusets juridiske navn, har hatt stor suksess med sin proffsatsing. Byggevarehuset er en attraktiv samlingsplass for proffen og er kjent for sitt gode arbeid for å drive både kompetansebyggende og sosiale aktiviteter for håndverkerne i området.

–Ved valget av ny kjede var det sentralt at vi fikk en partner med sterkt fokus på proffen. Vi opplever at Optimera har en rekke spesialistkonsepter som egner seg godt for våre eksisterende og potensielle nye proffkunder, sier daglig leder Per Rønningen i en pressemelding.

Lang historikk

Byggevarehuset på Gvarv ble etablert av Ingebret Storkaas i 1970 og er dermed en kjent og kjær handelsaktør i området.

– I 2016 solgte vi byggevarer for over 56 millioner kroner og er nå totalt 13 serviceinnstilte og kompetente ansatte i byggevarehuset, sier en stolt daglig leder.

Byggevarehuset har en innebutikk med utstillinger på 900 m2, et kaldtlager på 2.000 m2 og en utebutikk på ca. 11 mål.

Forretningsutvikling med Optimera

For å virkelig få effekt av samarbeidet har Jørgen Hannestad som er direktør for forretningsutvikling i Montér-eier Optimera allerede fått plass i styret til Storkaas Handel AS.

– Vi setter stor pris på at Montér-kjeden kan bistå i våre strategiske prosesser og beslutninger. Jørgen har lang fartstid fra bransjen og kjenner utfordringene som eksisterer bedre enn de fleste. Vi ser frem til å dra nytte av hans kompetanse i styrearbeidet, sier styreformann Ingebret Storkaas.

(Pressemelding)

  Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

  Vil du bli bedre kjent med bladet?
  - Last ned bladet elektronisk
  - Eller bestill abonnement

  Her får du et innblikk i hva vi skriver om

  Powered by Labrador CMS