Byggmakker blir Montér.
Byggmakker blir Montér.

Montér-kjeden vokser i Finnmark

Tidligere Byggmakker Tana og Byggmakker Kirkenes blir med på Montér-kjedens ekspansjon i Nord-Norge.

Publisert

(Pressemelding): Byggevarehandelen ble etablert på begynnelsen av 80-tallet og har vokst til å bli en viktig del av av kommunen med sine 10 000 innbyggere. Med en innebutikk på 2 800 m2 og en utebutikk med samme areal, har butikken en årlig omsetning rundet 73 millioner kroner.

Fra brann til nybygg i Tana

For et år siden brant butikklokalene til Tana Byggmarked AS ned, og kun lagerlokalet sto igjen. For å betjene stedets 3 000 innbyggere ble det da etablert en midlertidig butikk som ligger et stykke unna lagerlokalet. Til tross for de vanskelige driftsforholdene har de ansatte klart å opprettholde varesalget på 20 millioner kroner. Første fredagen i februar ble ønsket tomteplassering for bygging av helt nye butikklokaler avgjort i formannskapet.

En del av et vinnerlag

– Montér-eier Optimera har mange gode konsepter og systemer som vil gjøre oss bedre. Deres satsing på byggsystemer går som hånd i hanske med vår egen satsing på dette området. Vi har nå fått enda bedre betingelser og vilkår som gjør at vi nå virkelig blir en del av et vinnerlag. Dette ser vi frem til, sier Kai Blix Iversen som er daglig leder i Kirkenes Trelast og styreformann i Tana Byggmarked.

(Optimera AS)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?

Last ned bladet elektronisk

Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS