På bildet ser vi f.v. Gunnar Amdal, Aleksander Amdal, Roy Børre Veland og Reidar Veland som alle gleder seg til å åpne XL-BYGG butikk.
På bildet ser vi f.v. Gunnar Amdal, Aleksander Amdal, Roy Børre Veland og Reidar Veland som alle gleder seg til å åpne XL-BYGG butikk.

Ryfylke trelast valgte å bli med i XL-BYGG

Ble XL-BYGG-butikk fra 1. januar.

Publisert

Daglig leder Gunnar Amdal ser behovet for å utnytte synergiene som ligger i et kjedesamarbeide både hva gjelder kompetanse, innkjøp og markedsføring og særlig en kjede som aktivt jobber for å gjøre den lokale bedriften enda mer aktuell for sitt marked.

– Dette blir den første XL-BYGG profilerte butikken i Ryfylke, nærmere bestemt på Strandalandet og blir en milepæl for XL-BYGG. Kjeden er stolte over at XL-BYGG ble valgt som samarbeidspart. XL-BYGG har sin hovedfokus på tyngre byggevarer slik som gulv, tak, vindu, isolasjon og festemidler i tillegg til trelast, sier han i en pressemelding.

Ryfylke Trelast ble etablert i 1946 og er i dag den største totalleverandøren av byggetjenester på Strandalandet, både når det gjelder bolig og byggevarer. Bedriften har egne byggefelt, tomter, hytteområder, boligprosjekter og konsepter. Bedriften har til sammen 46 ansatte. Ryfylke trelast blir nå en av over 300 XL-BYGG butikker i Norge, Sverige og Danmark. XL-BYGG betjener proff- og privat markedet, og er faghandel innen trelast og byggevarer. Kjeden fokuserer på kjente merkevarer.¨

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?

Last ned bladet elektronisk

Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS