Erik Tønnesen
Erik Tønnesen, administrerende direktør i Optimera.

Etablerer vekstselskap for Midt-Norge

Med mål om å doble omsetningen innen byggevare i løpet av tre til fem år, oppretter nå Optimera og KI Investeringsselskap vekstselskapet Byggevare Midt-Norge AS.

KI Investeringsselskap

utvikler boliger, nabolag, næringseiendom og lokalsamfunn i de raskest voksende regionsentrene langs kysten av Trøndelag og i Midt-Norge. De er også en aktiv eier av små og mellomstore selskaper i Midt-Norge – med en hovedvekt på entreprenørselskaper, byggevare og faghandel med møbel og interiør.

Byggevare Midt Norge vil nå bestå av i alt åtte byggevarehus som har kjedetilknytning til Montér. Optimera vil ha en eierandel på 49 prosent i det nye selskapet. Ekspansjonen skal etter planen skje både organisk, og ved oppkjøp av flere byggevarehus, skriver Optimera på sine nettsider.

– Dette er første gang vi i Optimera er med på å starte et vekstselskap av et slikt omfang med en regional partner, og vi ser frem til å jobbe tett med KI fremover, sier administrerende direktør i Optimera, Erik Tønnesen. 

– Det er imponerende hva de har fått til på relativt kort tid innenfor byggevare. Dette vil bidra til å forsterke vår posisjon i Midt-Norge – både i forhold til proff- og privatkundemarkedet, sier Tønnesen.

Les mer på nettsidene til Optimera

Powered by Labrador CMS