Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Seminar om påbygg i tre og energioppgradering

Norsk Treteknisk Institutt inviterer til gratis seminar i Bergen den 6. september.

Publisert

Seminaret arrangeres på Bryggens Museum i Bergen fra klokka 08.30 til 12.00.

Werner Nussmüller, som står bak flere prisbelønte bygg, vil presentere sitt arbeid med påbygg i tre og energioppgradering. OPA FORM arkitekter vil dessuten presentere flere spennende lokale prosjekter, og det blir presentasjon av resultater fra arbeidet i det pågående EU-prosjektet ABRACADABRA (se faktaboks).

Nussmüller arkitekter har med konsepter som ROOFBOX og UrbanBoxes vist hvordan man med modulære og fleksible løsninger kan bygge tilbygg i urbane områder.
Les mer om Nussmüller arkitekter her

OPA FORM er involvert i flere lokale prosjekter med fortetting og bevaring i Bergen, fra påbygg og ombygging av hotell til fortetting og bevaring av historisk trebebyggelse.
Les mer om OPA FORM her

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.
Les mer her

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

EU-prosjektet ABRACADABRA vil se på muligheter for å vise hvordan tilbygg, ekstra etasjer, eller ny konstruksjon kan gjøre renoveringsprosjekt og energieffektivisering til attraktive investeringer.
ABRACADABRA har prosjektdeltakere fra flere europeiske land, og man ønsker å få frem kunnskap om lokale forhold som er til hinder for økt energieffektivisering av eksisterende bygningsmasse.
Les mer om ABRACADABRA her

(Kilde: Norsk Treteknisk Institutt)

Powered by Labrador CMS