Hultafors skal ha sag-konkurranse på sin stand. (Foto fra Bygg Reis Deg sin pressemelding)
Hultafors skal ha sag-konkurranse på sin stand. (Foto fra Bygg Reis Deg sin pressemelding)

Bygg Reis Deg: Hva skjer på messegulvet?

Nå er det ikke lenge til Bygg Reis Deg 2017 og utstillerne er godt i gang med å planlegge aktiviteter på sin stand.

Publisert

Bygg Reis Deg arrangeres 18. - 21. oktober på Norges Varemesse Lillestrøm.

– Det er mye å glede seg til på årets Bygg Reis Deg. På messegulvet har vi planlagt mange spennende aktiviteter. Det blir blant annet norgesmesterskap i forskjellige disipliner og kåringer av beste stand og Norges hyggeligste håndverker, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS.

Han forteller videre at utstillere fra alle bransjer i byggenæringen vil vise et bredt spekter av nye produkter.

– Utstillerne på Bygg Reis Deg er flinke til å lage liv. Her kan du få oppleve demoer og produktlanseringer, delta på konkurranser og møte kjente personer. Det er alltid mange sosiale møteplasser, god mat og drikke som serveres fra ulike stands. Vi gleder oss, sier han.

Norgesmesterskap i forskjellige disipliner

Bygg Reis Deg ønsker å bygge stolthet og løfte frem de forskjellige yrkene innenfor bygg og anleggsbransjen. På Bygg Reis Deg arrangeres det derfor både norgesmesterskap i malefaget og for rørleggere.

– I år, som tidligere år, vil vi ha fokus på å vise frem rørleggerfaget under Bygg Reis Deg-messen. Dette gjør vi ved å arrangere «NM for rørleggere», med innlagt svenneprøve for 5 kandidater fra ulike fylker, sier Tirill Ilebekk Hansen, kommunikasjonssjef hos Rørentreprenørene Norge.

Norges hyggeligste håndverker

Sammen med Dipper og Mitt Anbud har Bygg Reis Deg dratt i gang konkurransen om å bli Norges Hyggeligste Håndverker. Her vil vi hedre håndverkerne, som har forstått at det er viktig å komme presis, utføre arbeidet til rett tid, være hyggelig og sist men ikke minst utføre et godt faglig arbeid. Til nå har det kommet inn 550 nominasjoner og tusenvis av stemmer. Vinneren kåres fredag 20. oktober på Bygg Reis Deg. Følg med på topp 10-lista og stem på www.norgeshyggeligstehåndverker.no.

Hallkart over utstillere

På Bygg Reis Deg finner du utstillere som representerer hele byggenæringen, og messen er delt opp i forskjellige temaer.

Du finner hallkart her

Aktiviteter på noen av utstillernes stands

Norgeshus vil ha en virtual reality (VR)-stasjon på sin stand. Her kan du gå rundt i Norgeshus sine splitter nye boliger, bytte interiør, teste ulike kjøkken og se deg rundt i realtime.

Hultafors Group Norge representerer merkevarene Snickers Workwear, Solid Gear, Toe Guard, Dunderdon Workwear, Hultafors og Wibe Ladders, og står klare på Bygg Reis Deg for å ta en prat om en eller flere av disse. Her skjer det mye gøy:
Sag-konkurranse.
Fremvisning av ny kolleksjon synlighetsklær fra Snickers Workwear.
Lansering av nye vernesko «Star Camo Revolution GTX» - Solid Gear.

Malthus vil presentere verdens raskeste jernbindemaskin. Dette er en jernbindemaskin, som «skyter» klips til å binde sammen armeringsjernet, i stedet for å bruke ståltråd, som er den gammeldagse metoden. Produktet er produsert i USA, og det vil være representanter fra disse på standen.

Fagprofil skal presentere et utvalg av produkter på sin stand, inkludert: ergonomiske kneskydd (Kneefree), gulvprofiler som kappes støvfritt (Cubu Flex), ny våtromsplate med ferdig membran (Bac Aquapro) og mange andre produkter.

Schüco: I januar ble Schücos stand på verdens største byggemesse, BAU i München, kåret til messens største stand. Nå har Schüco DemoTruck blitt spekket med messestandens mest relevante fasadeprodukter og står klar utenfor hall D-E på Lillestrøm under Bygg Reis Deg 2017. I Schücos DemoTruck og på deres stand i vrimlehallen viser de deg hvordan de med sine vugge-til vugge-sertifiserte produkter, digitale satsing, samt kompetanse bidrar til å oppnå økt verdiskapning med mindre samlet miljøbelastning.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS