Kjededirektør i XL-Bygg, Are Ellingsve, og daglig leder ved nye XL-Bygg Alna, Cato Sannerud.
Kjededirektør i XL-Bygg, Are Ellingsve, og daglig leder ved nye XL-Bygg Alna, Cato Sannerud.

Åpner Oslos første XL-Bygg

Nye XL-Bygg Alna åpner til sommeren. Det totalrenoverte anlegget på Alnabru vil ha over 10.000 kvadratmeter med byggevare, trelast, dør, vindu og gulv.

– Sentrum Bygg har vært en ærverdig faghandel som har gjennomgått mange endringer opp gjennom årene. Nå bytter vi navn, utvider sortimentet og tilbyr produkter og tjenester som våre kunder etterspør. Nyåpningen av XL-Bygg Alna er en viktig milepæl for oss da dette er XL-Byggs første anlegg i Oslo, sier Mestergruppens regionsdirektør, Atle Bakke.

Både medarbeidere og ledere fortsetter i stillingene sine.

Daglig leder ved XL-Bygg Alna, Cato Sannerud, forteller:

– Vi er de samme menneskene, og med et mye bredere sortiment vil vi kunne tilby mye mer. Vi blir en del av XL-Bygg-kjeden, og vil beholde vår spisskompetanse på dør, vindu og gulv som Sentrum Bygg har vært kjent for i alle år. Nå kan vi i tillegg tilby fullt spekter av trelast og tyngre byggevarer. I forbindelse med at vi begynner med nye kategorier som trelast, maling og peis, så vil vi lyse ut flere nyopprettede stillinger. XL-Bygg Alna vil ha alt som proff- og privatkunder trenger til bolig og hytte – på ett sted. Vi gleder oss stort til nyåpningen.

Byggshopen får blant annet ny kjøkkenavdeling fra Sigdal på 300 kvadratmeter, drive-thru og vil tilby varetransport til kunder i Oslo og omegn.

Powered by Labrador CMS