Moelven Skogr-600

Showroom konseptet Skògr åpner i Oslo

Et nytt konsept for parkett, flis, betong, tepper, panel og interiør. «Skògr» åpner dørene i Drammensveien 130 på Skøyen. Moelven Wood deltar i prosjektet, sammen med en rekke partnere som gir det hele en uvanlig bredde.

Publisert

12. mars åpner en spennende ny butikk på Skøyen. I flotte lokaler og med erfaring fra mange år i byggebransjen åpner SKÒGR med ett helt nytt konsept. I tillegg til rådgivere med bakgrunn som gulvslipere, gulvleggere, og håndverkere med over 20 års erfaring, finner man parkett, heltregulv, flis, natursten, betong, panel, tepper og interiør. Tanken er at man i inspirerende omgivelser skal få anledning til å legge de ulike materialene opp mot hverandre og finne en palett som fungerer til ethvert prosjekt. Legg til materialer og møbler du ikke finner andre steder og grunnlaget for ett resultat utenom det vanlige er klart.

Med egne installatører og gode underleverandører kan alle materialer leveres ferdig montert. SKÒGR tilbyr løsninger for private hjem, hytter, hotell, restaurant og offentlige miljøer. – Vår visjon for butikken er: – Å skape ett unikt miljø hvor prosessen med å innrede overflatene skal være inspirerende, løsningsorientert, hyggelig, og tillitsvekkende, heter det i pressemeldingen fra Moelven.

SKÒGR deler lokaler med Palma Interiør, og har i samarbeid med Scenario Interiørarkitekter jobbet hardt for å lage ett skikkelig gjennomført miljø i butikken. – Vi mener resultatet taler for seg selv, og gleder oss til å ta imot alle til en hyggelig åpningsfest.

Powered by Labrador CMS