Tuveng, Espen-600

Ny teknisk sjef i Treindustrien

Sivilingeniør Espen Tuveng (39) er ansatt som ny teknisk sjef i Treindustrien. Han tiltrer stillingen 2. mars, og overtar etter fagsjef Per Skreden som går over til Moelven Wood Norge i en stilling som masterdataansvarlig.  

Publisert

Tuveng er utdannet ved Norges Teknisk Naturvitenskaplige Universitet (NTNU), Institutt for konstruksjonsteknikk, med vekt på fagområdene statikk, stål-, tre- og betongkonstruksjoner, samt konstruksjonsinformatikk. Han kommer fra stilling som sivilingeniør i Multiconsult, avdeling for industri, olje og gass, hvor han har vært ansatt de ti siste årene. Før det var han ansatt to år i Statkraft Grøner AS.

Tuveng har en variert erfaringsbakgrunn fra en rekke større prosjekter knyttet til konstruksjoner og analyser innenfor både industri, samferdsel og bygg. Dette har gitt ham erfaring fra flere bransjer. Han er 39 år og kommer opprinnelig fra Tynset, men er nå bosatt i Rælingen. Han er gift og har tre barn.

Treindustrien er svært fornøyd med å få Espen Tuveng med på laget. Hans kvalifikasjoner kombinert med meget gode resultater å vise til er svært interessante for Treindustrien i en tid hvor næringen preges av store omstillingsprosesser og innovasjon. – I tillegg har han personlige egenskaper som gjør at han vil passe godt inn i vår industri, sier administrerende direktør Heidi Finstad Kielland i Treindustrien.

Powered by Labrador CMS