Viken Skog og AT Skog oppretter Viken AT Market

Viken Skog og AT Skog er enige om å opprette et felles salgs- og markedsselskap – Viken AT Market. Selskapets målsetting er å styrke kompetansen i en internasjonal næring, bidra til større fleksibilitet og kostnadseffektivisering av verdikjeden, samt sikre forutsigbare leveranser til industri nasjonalt og internasjonalt, heter det i en pressemelding fra de to skogeierlag. 

Publisert

Olav Breivik, Viken Skog.

Olav A. Veum, AT Skog.

Etableringen støtter opp under den nylig lanserte strategien for skog- og trenæringen – SKOG 22. Viken AT Market skal være et offensivt nytt salgsselskap, og skal være et viktig verktøy i verdikjeden fra skog til industrikunde.

– Med fokus på industriell utvikling og med utspring i skogbruksmiljøene på Sør- og Østlandet er hensikten med etableringen å møte de utfordringene skognæringen står overfor nasjonalt og internasjonalt sier Olav Breivik, styreleder i Viken Skog.

– Siktemålet er et selskap som er sterkt nok til å konkurrere effektivt i et stadig mer internasjonalt marked, sier Olav A. Veum, styreleder i AT Skog. – Skognæringen er en fremtidsrettet næring der miljø og bærekraft er sentralt. Bedre utnyttelse av teknologi, kompetanse og infrastruktur vil være en forutsetning i et stadig mer krevende marked.

Powered by Labrador CMS