Kristiansen, Tor Henrik 600

Ny daglig leder i Viken Skog

Tor Henrik Kristiansen (43) er ansatt som daglig leder i Viken Skog SA. Kristiansen har fungert som konstituert daglig leder siden juni i fjor, da Ragnhild Borchgrevink fratrådte som administrerende direktør. Han har tidligere arbeidet som økonomisjef i Viken Skog i tre år.

Publisert

Styreleder i Viken Skog, Olav Breivik, sier prosessen har vært grundig og styret er meget godt fornøyd med at det har vært mulig å rekruttere internt, noe som er spesielt viktig i den fasen Viken Skog er i nå.

– Med Kristiansen vil Viken Skog få en daglig leder med stor arbeidskapasitet samt økonomisk forståelse som er tilgjengelig i bedriften for de ansatte, våre andelseiere og kunder, sier Breivik. – Vi er trygge på vårt valg og arbeidsfordelingen mellom daglig leder og styreleder faller naturlig. Tor Henrik Kristiansen er en nøktern person med gode lederegenskaper. Vi er sikre på at Kristiansen vil bringe Viken Skog videre inn i fremtiden på en god måte.

Tor Henrik Kristiansen er opprinnelig fra Oslo, men har bodd de siste årene i Hønefoss. Han er utdannet høgskolekandidat i regnskaps- og revisjonsfag (revisorstudiet), sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole, høyskolekandidat og bedriftsøkonom fra BI.

Kristiansen kom i fra stillingen som økonomisjef i Leiv Vidar før han ble ansatt som økonomisjef i Viken Skog. Han har også arbeidet som business controller i Shell Marketing AS.

Tor Henrik Kristiansen mener det er viktig å satse på de ansatte og styrke omdømmet til skognæringen.

– Jeg er ydmyk i forhold til oppgaven som daglig leder i Norges største skogeiersamvirke, sier Kristiansen. – Det er spennende å arbeide i en fremtidsrettet næring som er i utvikling og som gjennomgår store endringer. Det viktigste i den konkurransesituasjonen som er i skog-Norge nå er å være «skogeierens førstevalg». Jeg tror nøkkelen er å fokusere på konkurransekraft. Vi må arbeide aktivt for at våre samarbeidspartnere skal synes det er interessant og spennende å samarbeide med Viken Skog. Jeg ser frem til å fortsette Viken Skogs positive trend og gode arbeid.

Powered by Labrador CMS