vikenskog-logo

Arrangerer annerledes skogdag

Norges Skogeierforbund fyller 100 år i 2013, og dette markeres på ulike måter i hele skog-Norge. Jubileet vil bli markert lørdag 24. august med et arrangement i Maridalen i regi av Skogeierforbundet, og Viken Skog arrangerer samme dag en annerledes skogdag for alle i Vikersund Hoppsenter.

Publisert

Med seg på laget har Viken Skog fått blant annet Buskerud Skogselskap, Saggrenda og "vertsskogeierområdet" Krødsherad og Modum skogeierområde.

Næringspolitisk sjef Stig O Sorthe i Viken Skog er ansvarlig for skogdagen, og han lover at den kommer til å inneholde noe for enhver smak og alder.

- Det er viktig å ha tro på fremtiden, selv om det i dag kan være mørke skyer på himmelen. Det finnes enorme muligheter i skogen og det er utrolig spennende. Det er nesten ikke det produkt som ikke treet kan erstatte oljen med, sier Sorthe på Viken Skog sine nettsider.

Tema for markeringen både i Maridalen i Oslo og i Vikersund vil være skognæringens fremtidsmuligheter: High tech skogbruk, nye bruksområder for tre, bruk av tre i bygg og miljøperspektivet er noe av det som vil bli tatt opp.

Viken Skogs arrangement i Vikersund er åpent for alle, og det vil bli underholdning og aktiviteter for hele familien - Med treets fremtidsmuligheter som gjennomgående tema.

Les mer om arrangementet på Viken Skog sine nettsider

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS