Sollihøgda Trevare AS er kjøpt opp av Snekkermester Per Bjerke AS

De nye eierne vil satse sterkere på spesialproduksjoner i tillegg til den tradisjonelle serieproduksjonen av vinduer.

Publisert

Snekkermester Per Bjerke AS har hovedkontor i Hakadal, mens Sollihøgda Trevare er lokalisert på Minnesund. Alle ansatte i den oppkjøpte bedriften får tilbud om å fortsette, og det opprinnelige navnet skal beholdes, skriver trevare.no.

– Vi kjenner Sollihøgda fra før, og ønsker å ta med oss den kompetansen som bedriften og de ansatte sitter med, som et supplement til det vi driver med fra før. Dessuten har vårt største problem til nå vært lakkering, og Sollihøgda har en helt oppgradert lakkavdeling, sier innehaver Per Bjerke, ifølge trevare.no.

De nye eierne har troen på små enheter og spesiallagde produkter, og lager alt etter mål. Hovedproduktene er dører og vinduer, og bedriften har både privatpersoner og offentlige instanser som kunder. Etter oppkjøpet av Sollihøgda har bedriften produksjon på fire forskjellige steder, men likevel bare 19 ansatte.

Samtidig med at de nye eierne ønsker å utvide produktspekteret, vil de også satse videre i Sollihøgdas største marked; serieproduksjon av vinduer.

Les mer om oppkjøpet og planene fremover på trevare.no

Powered by Labrador CMS