Lars-Atterfors
Lars-Atterfors

Slutter i Moelven

Etter ti år i konsernet, har Lars Atterfors sagt opp sin stilling som divisjonssjef for Moelven Byggsystemer.

Publisert

Atterfors kom til Moelven i 2003 som markedssjef for Moelvens Byggmodulvirksomhet i Sverige. Senere har han vært daglig leder for samme virksomhet og siden 2009 har han hatt stillingen som divisjonssjef for Moelven Byggsystemer i Skandinavia, som i innbefatter virksomhetene limtre, systeminnredninger, elektro, samt byggmoduler.

Hans Rindal, konsernsjef i Moelven Industrier takker Atterfors for innsatsen:

– Atterfors er sterkt engasjert i industriell bygging – det å bygge smart. Han har blant annet bidratt til at selskapene i divisjonen har økt bredden i sine produkt- og tjenestetilbud og at vi når nye kundegrupper. Det har økt evnen til å håndtere svingninger i markedet. Han har også utviklet samarbeidet mellom selskapene i divisjonen. Jeg takker Atterfors for innsatsen, og ønsker han lykke til videre i sin karriere, sier Rindal i en pressemelding.

Lars Atterfors slutter. Fotograf: Ole Walter Jacobsen

Atterfors sier at dette ikke har vært noen lett beslutning å ta:

– Jeg ser tilbake på 10 spennende år i Moelven. Det har vært stimulerende og utfordrende, men tidvis også tøffe år. Nå følte jeg at tiden var inne til å la nye krefter ta over stafetten og fortsette utviklingen. Jeg takker alle mine kolleger for samarbeidet, sier Atterfors.

Fratreden vil skje etter nærmere avtale, senest 1. september 2013, og rekruttering av ny divisjonssjef for Moelven Byggsystemer vil starte opp med det første.

(pressemelding)

Powered by Labrador CMS