imm_messe

Internasjonalt på imm

Opptellingen etter imm cologne viser 142.000 besøkende fra 137 land, og over 40 prosent utenlandske besøkende. Det er arrangøren svært fornøyd med.

Publisert

Fra standen til Wellenmöbel. Foto: imm cologne

Den store interiørmessa ble arrangert i slutten av januar, og 1.250 bedrifter fra mer enn 50 land stilte ut de nyeste trendene for kommende år.

Vellykket messe-duo

Årets messe hadde 13 prosent flere utenlandske besøkende enn fjorårets messe - Noe arrangørene betegner som en markant økning.

imm cologne ble arrangert samtidig som messa LivingKitchen; en kombinasjon som vil fortsette:

– Med denne messe-duoen, har vi skrevet et nytt kapittel i suksesshistorien til imm cologne og LivingKitchen. Köln er det absolutte midtpunkt for møbel- og kjøkkenindustrien – spesielt når det kommer til business, sier Gerald Böse, konsernsjef for Koelnmesse.

Fra standen til Vitamin Design. Foto: imm cologne

Flere fra Asia

Også Dirk-Uwe Klaas, administrerende direktør i den tyske møbelindustrien (Verband der Deutschen Möbelindustrie), kom til en tilsvarende positiv konklusjon:

– imm cologne 2013 var en fremragende messe, og den tyske møbelindustrien er mer enn fornøyd. Til tross for vinterværet, strømmet de besøkende til messesenteret i hopetall. Vi er glade for å kunne rapportere om en rekke nye kontakter og kunder, samt en behagelig mengde bestillinger. Den markante økningen i antall utenlandske besøkende, betyr mye for messas suksess fremover, sier Klaas i en pressemelding fra imm cologne.

Drøyt 40 prosent av de 142.000 besøkende kon fra andre land enn Tyskland. De Europeiske innkjøperne utgjør fortsatt tyngdepunktet, men det var også en markert økning i antall besøkende fra Asia - og spesielt fra Kina. Landene i Europa med flest besøkende på messa var Russland og tradisjonelt sterke land som Nederland, Belgia, Østerrike, Italia og Sveits.

Fra standen til Venjakob. Foto: imm cologne

imm cologne rapporterer om følgende trender fra messa:

  • Stor trend: naturen som tema
  • Eik
  • Skillevegger
  • Møbelstoffer med subtile striper, svinger, blomster, abstrakte eller geometriske mønstre
  • Puffer
  • Spiralfjærsenger
  • Kombinasjonen av god design og god kvalitet
  • Farger: sterke rene farger, blå, grå
  • Skjult LED-teknologi

Powered by Labrador CMS