RemaSawco overtar RemaControl Norge AS

RemaSawco AB, en del av svenske Image Systems AB, har overtatt samtlige aksjer i RemaControl Norge AS.

Publisert

Det norske selskapet endrer navn til RemaSawco AS og integreres i forretningsområdet RemaSawco med virkning fra 1. mai 2013. Hensikten med overtagelsen er å forsterke posisjonen på det nordeuropeiske markedet, skriver RemaSawco i en pressemelding.

Styrkingen av RemaSawcos posisjon startet i høst da Sawco AB og Rema AB gikk sammen om å etablerte RemaSawco Oy i Finland, samt et omfattende joint venture på det russiske markedet ved å etablere en virksomhet i St. Petersburg.

– Vi har merket en stor interesse for konseptet og våre nye produkter, ikke minst omkring vår nye BoardScanner, sier Per Lindell, forretningsområdesjef for RemaSawco i pressemeldingen.

– Som følge av overtagelsen kommer vi dessuten til å styrke nærværet vårt på det viktige norske markedet, der RemaControl AS har en sterk posisjon med omfattende installasjoner. Med overtagelsen tar vi også ytterligere et skritt mot å bli en markedsledende leverandør av ny og spennende teknologi til treindustrien, sier Lindell.

Eier av RemaControl AS, Helge Timland, kommer fortsatt til å ha ansvaret for virksomheten i Norge. Han sier i pressemeldingen at overtakelsen gir selskapet muligheter for yrreligere ekspansjon på det norske markedet.

– I tillegg gir det oss tilgang til hele den nye produktfamilien som RemaSawco nå løpende lanserer, sier Timland.

Powered by Labrador CMS