gyldne spikerpistol

Leter etter Norges beste tømrer

Hedersprisen ”Den gylne spikerpistol” deles i desember ut til en dyktig og kvalitetsbevisst tømrer. Otto Robsahm sitter i juryen, og prisen deles ut av Liv Signe Navarsete.

Publisert

Otto Robsahm og Liv Signe Navarsete leter etter Norges beste tømrer. Foto: regjeringen.no

− Alle som har hatt byggeprosjekt hjemme, vet hvor viktig dyktige og kompetente håndverkere er for det endelige resultatet. Jeg oppfordrer alle som kjenner en dyktig tømrer, til å nominere han eller henne til ”Den gylne spikerpistol”, sier Kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete.

I juryen sitter representanter fra Kommunal- og regionaldepartementet, Byggenæringens Landsforening, Direktoratet for byggkvalitet, Byggmesterforbundet og Fellesforbundet. Prisen deles ut av statsråden i desember, og Otto Robsahm, mest kjent som ”sinnasnekker’n”, er talsmann for juryen.

− En god håndverker leverer arbeid av høy kvalitet i alle ledd, yter god service og er stolt av sitt fag. Jeg gleder meg til å gå gjennom kandidatene sammen med resten av juryen, og er sikker på at vi kommer frem til en verdig vinner av ”Den gylne spikerpistol”, sier Robsahm.

Fristen for å nominere går ut 1. desember.Les mer på regjeringen.no

(regjeringen.no)

"
Powered by Labrador CMS