moelven_Aursand-og-Spangen
moelven_Aursand-og-Spangen

Nytt leilighetsprosjekt for Moelven Byggmodul AS

Modulprodusenten i Moelv har signert kontrakt med Nannestad Eiendom Utvikling AS om leveranse av 32 leiligheter. Leveransen omfatter 66 moduler og har en kontraktsverdi på ca 26 mill. eks. mva.

Publisert

Skisse: Aursand og Spangen AS Arkitekter

- Byggherren Nannestad Eiendom Utvikling skal selv være ansvarlig for byggingen av et parkeringshus under bakken i betong og Moelven skal stå for bygningskroppen over dette, sier markedssjef Jo Finborud i Moelven Byggmodul AS.

Skal forhåndsselges

Finnborud sier at leveranse er avhengig av tilstrekkelig salg.

- Alle har allikevel tro på at dette skal gå bra, og at leveransene vil blir realisert som avtalt, sier Finborud.

Bygget er tegnet av Aursand og Spangen AS Arkitekter.

Bygges på fem måneder

Salget har allerede startet og byggherren er optimistisk. Antagelig vil produksjonen igangsettes i Moelv før sommerferien 2013 og de ferdige leiligheter er innflyttingsklare før jul.

- En totalt byggetid på fem måneder inkludert bygging i fabrikk, logistikk, heising og montering til 32 leiligheter står innflytningsklart. Ikke lett å slå, sier Finborud.

God salgsjobb

Finborud forklarer at salgsssjef Per Vold har gjort en langsiktig god jobb med prosjektet og uthever at dette er et eksempel på at tålmodighet over tid lønner seg.

- Salget representerer første trinn av totalt tre trinn – så det ligger ytterligere potensiale dersom trinn én blir en suksess, sier Finborud.

(pressemelding)

Powered by Labrador CMS