Byggmax åpnet nummer 20

I dag åpnet den svenske byggvarekjeden Byggmax nytt varehus i Moss. Dette blir det 20. varehuset Byggmax åpner i Norge siden kjeden etablerte seg her i 2007.

Publisert

- Moss er en viktig og riktig plassering for oss. Vi har fra før to varehus i Østfold, og med etableringen i Moss har vi nå en god spredning i fylket. Beliggenheten passer fint for et konsept som Byggmax, sier regionsjef Espen Nicolaisen i en pressemelding. Totalt kreves det utvendige mål på varehuset på cirka 8000 kvadratmeter, der butikklokaler og drive-in tar mest plass. Varnaveien i Moss, hvor det nye varehuset er plassert, er en god beliggenhet med stor tomt, heter det i pressemeldingen.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Forretningsideen til Byggmax er å tilby kunder kvalitet til lav pris, der kundene selv gjør en del av arbeidet for å holde kostnadene nede.

Byggevarekjeden har et selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen skal komme kundene til gode.

Powered by Labrador CMS