Fortsatt usikkerhet rundt Borregaard

Styret i Orkla har ennå ikke tatt stilling til om Borregaard skal børsnoteres eller selges. På styremøtet denne uken ble det bestemt at Åge Korsvold fortsetter som konsernsjef.

Publisert

Det er blitt spekulert i om styret skulle avgjøre Borregaards videre skjebne på denne ukas styremøte i Orkla. Så skjedde ikke. Men de har valgt å følge to spor videre, det ene er salg og det andre er børsnotering. Det betyr at over 1000 ansatte fortsatt må vente i spenning på hva som skjer i Borregaard.

– Vi vet at det har kommet inn bud og at det pågår en prosess, så vi er jo spent. Jeg får ikke tilgang til noen informasjon av Orkla, de er jo som østers når det gjelder slike saker, sier hovedtillitsvalgt Åsmund Dybedahl, i følge viken.skog.no.

Det som ble kjent etter styremøtet var at Åge Korsvold forlenger perioden som konsernsjef.

– Orkla er i en transformasjonsfase. Merkevarevirksomheten skal utvikles videre, og virksomhetene utenfor kjerneområdet skal avhendes. Åge Korsvold har ledererfaring og finansiell kompetanse som Orkla trenger for å gjennomføre denne prosessen, sier styreleder Stein Erik Hagen i en melding.

Ifølge Håkon Mageli gjelder avtalen med Korsvold ut 2013, med anledning til å forlenge dersom begge parter ønsker det.

"
Powered by Labrador CMS