mobeloginterior.jpg

Snart klart for Møbel+interiørkonferansen

Trender, teknologi, distribusjon og strategi innen både konsument- og kontraktsmarkedet blir tema under Møbel+interiørkonferansen 25.-26. april.

Publisert

Møbel+interiørkonferansen (tidligere Møbelkonferansen) arrangeres av Norsk Industri, og finner sted på Scandic Hotel i Ålesund. - Konferansen har et godt renommè, som bransjens viktigste møteplass. Samtidig er det nok slik at vi opplever at bransjens omdømme ikke er godt nok, men nettopp av den grunn er det viktig med slike møteplasser hvor det faglige settes i førersetet og vi får vist oss fram, sier Egil Sundet, bransjesjef i Norsk Industri møbel+interiør.

Konferansen er inndelt i fire bolker: Marked & trender Møbel- og interiørbransjen i et globalt perspektiv - Retail & leverandør - Kontraktsmarkedet Prosjekter (i hele bransjen) Teknologi - Det er ingen tvil om at det for deler av bransjen er krevende tider, og vi har derfor vektlagt diskusjon og innspill til hvordan dette kan møtes strategisk og til dels operativt, sier Egil Sundet. Det blir også årsmøte i Norsk Industri møbel+interiør (inkl. Møbelrådet).Påmeldingsfrist er 10. april - Se hele programmet og mer informasjon på Norsk Industri sine nettsider

"
Powered by Labrador CMS