Bjertnaes Sag - Malingslinjen.jpg

Bjertnæs Sag moderniserer panelproduksjonen

Bjertnæs sag oppgraderer med ny høvellinje til over 17 millioner svenske kroner. Anlegget skal stå klart september neste år.

Publisert

Bjertnæs Sag AS er spesialist på produksjon av innvendig trepanel. For å kunne tilpasse produksjonen til stadig nye interiørtrender, har bedriften investert i en ny linje som kan produsere både trepanel og MDF-panel.

Leveransen omfatter en komplett kløyve- og høvellinje som først og fremst skal produsere innvendig panel av tre, men som også skal kunne håndtere MDF-skiver for å produsere MDF-panel.

To skannere skal plasseres før og etter høvelen for å detektere feil på materialene. Dermed kan produksjonen optimaliseres med tanke på minst mulig manuell håndtering og størst mulig utnyttelse av råvarene.

Det er Goodtech Solutions AB i Göteborg som skal levere det nye anlegget, som vil inneholde både nytt og eksisterende utstyr.

– Vi har levert produksjonsutstyr til Bjertnæs Sag med jevne mellomrom helt siden 1970-tallet, sier Peter Davidson, Enhetssjef Göteborg. Denne kontrakten er en stor tillitserklæring og et tydelig bevis på at kunden er fornøyd med det vi har levert opp gjennom årene.

Powered by Labrador CMS