Vant mot BoligPartner

Hedmarken tingrett har dømt BoligPartner til å betale nesten én million kroner til RingAlm Tre.

Publisert

Ifølge Hamar Arbeiderblad gjelder tvisten mellom de to firmaene oppgjør for leveranser fra RingAlm Tre til Boligpartner for store deler av 2009.

Tingretten har ifølge avisen kommet fram til at RingAlm Tre hadde rettmessige krav om oppgjør fra BoligPartner, som sistnevnte holdt igjen.

– RingAlm ble derfor tilkjent full erstatning fra BoligPartner, både for tilbakeholdt oppgjør på 720 000 kroner og 70 000 kroner i forsinkelsesrente, samt saksomkostninger på 160 000 kroner. BoligPartner har ikke tatt stilling til om dommen skal ankes, skriver Hamar Arbeiderblad.

– Påstanden fra BoligPartner om at RingAlm Tre har fakturert feil priser og lurt BoligPartner, ble av retten kraftig tilbakevist, heter det i en pressemelding fra RingAlm Tre, underskrevet av administrerende direktør Øystein Snuggerud.

BoligPartner har vært en stor kunde av RingAlm Tre, men har nå valgt en annen leverandør. Hamar Arbeiderblad skriver at RingAlm Tre har lykkes med å erstatte trelastvolumet som forsvant med BoligPartner, men at de er i god rute med omstillingen.

Powered by Labrador CMS