Siste innspurt før åpning

De kaller det Norges råeste byggvarehus. 31. mars åpnes dørene til det splitter nye stormarkedet som er på hele 20 000 kvadratmeter.

Publisert

Maxbo åpner sitt største stormarked på Hvam om kort tid. (Illustrasjonsfoto)

Det er hektiske dager på Hvam ved Olavsgaard nord for Oslo, langs E6 i Skedsmo. Om vel en uke skal alt være klart til åpningen av Maxbos nye stormarked. På nabotomta ligger suksessrike og svært godt besøkte Plantasjen.

– Dette er en kremtomt. Kanskje den beste tomten i hele Stor-Oslo området. Her samles hovedfartsårer fra alle himmelretninger. Det er et marked på mellom to- og trehundretusen mennesker som sogner direkte til området. Jeg er overbevist om at det innen ti til 15 år vil ligge en rekke salgsmaskiner innen eksempelvis elektro og møbel samt andre bransjer i det nærliggende området, har administrerende direktør Tom Borthen i Løvenskiold Handel tidligere sagt til Byggeindustrien, bygg.no.

Ifølge tidsskriftet skal den nye Maxboforretningen satse tradisjonelt på byggevarer, jernvarer, trelast og verktøy, men vil også ha ekstraordinært utvalg av interiørvarer, VVS og bad sammenlignet med de øvrige utsalgene i samme kjede.

Maxbo på Hvam blir den største Maxboforreningen og passerer dermed Maxbo Vækerø på den andre siden av Oslo. Ved inngangspartiet blir det egen kafeteria drevet av Marché Restaurants Norge.

Les hva Byggindustrien, bygg.no skrev om den snart åpningsklare butikken før byggestart for litt over ett år siden

"
Powered by Labrador CMS