Dooria.jpg

Krever forbedring innen 2012

Resultatet de to neste årene blir avgjørende for Doorias dørfabrikker i Årdal og Utvik. De nye eierne stiller strenge krav.

Publisert

Dooria, som blant annet produserer denne døra, må vise betydelig økonomisk fremgang i løpet av de to kommende årene.

De to dørfabrikkene gikk i 2009 med et samlet underskudd på 50 millioner kroner.

– Vi kan drive med underskudd en stund til, i alle fall godt ut i 2011 og kanskje ut i 2012. Men vi må se klare tegn til forbedring, sier konsernsjef Mikkel Sandvik til NRK Sogn og Fjordane.

Han tiltrådte i fjor høst, og kom da fra stillingen som konsernsjef i det tidligere børsnoterte Luxo AS. Denne stillingen hadde han hatt siden 2004. Tidligere har han blant annet hatt ulike lederposisjoner i Lærdal Medical AS og Sandvik AS.

Som Trenytt har skrevet tidligere, gikk Credo Partners inn med frisk kapital i vår. Sandvik mener eierskiftet vil bidra til forbedringer i regnskapene til Dooria.

Dooria er som dørprodusent nest størst i sitt slag i Skandinavia.

– Særlig andre halvår, etter at de nye eierne kom inn, vil bli vesentlig bedre enn første halvår. Vi er definitivt på bedringens vei i et generelt positivt marked, sier Mikkel Sandvik til NRK Sogn og Fjordane.

Her kan du lese hva Treindustrien tidligere har skrevet om situasjonen ved Dooria: http://www.trenytt.no/id/45815.0 og http://www.trenytt.no/id/44349.0

Se også NRK Sogn og Fjordane her: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.7440501

Meld deg på Treindustriens ukentlige nyhetsbrev her: http://www.trenytt.no/id/39851.0

"
Powered by Labrador CMS