IMG_9280.JPG

Ny Langmoen-direktør

1. juli sluttet Olav Djønne som Moelven Langmoen-direktør for i stedet å lede ombyggingsprosjektet i Brumunddal. Les hvem som blir hans arvtaker.

Publisert

Bjørnar Berge er ny direktør ved Moelven Langmoen. (Foto: Even Rise)

– Det ligger ingen dramatikk i dette. Djønne skal i en overgangsfase bistå den nye direktøren med driften av selskapet. I tillegg har han ansvaret for ombyggingsprosjektet som er igangsatt i forbindelse med at Moelven Langmoen moderniseres til et fremtidsrettet distribusjons- og logistikksenter, sier styreleder Sverre Kværner ved Moelven Langmoen AS.

Den nye direktøren er Bjørnar Berge. Han er fra før direktør ved både Moelven Eidsvoll AS og Moelven Treinteriør AS.

– Berge fortsetter som leder i begge disse bedriftene, i tillegg til at han også skal lede Moelven Langmoen, sier Kværner.

Moelven Langmoen skal ifølge styrelederen utvikles og styrkes på overflatebehandling og trading av kvalitetsprodukter i tre.

– Det er spesielt logistikk og distribusjon av kantprodukter som står i fokus. Derfor er det viktig å få inn interiørkompetanse til Moelven Langmoen, som blir et senter for høyverdige produkter innen både interiør og eksteriør. Dette er en av årsakene til at Berge er valgt, sier Kværner.

Powered by Labrador CMS