Norway Seafood Restaurant2 nett

Populært å besøke Norge i Kina

Over TRE millioner besøkende har hittil vært innom den eneste paviljongen i TRE på EXPO 2010. Og vi snakker selvsagt om det norske innslaget i Shanghai...

Publisert

Foto: Olje- og energidepartementet

Publikumsrekorden på verdensutstillingen er slått for lengst. Tidligere var det utstillingen i japanske Osaka i 1970 som hadde rekorden på 64 millioner besøkende. Denne uka passerte EXPO i Shanghai 70 millioner gjester.

Antall deltakerland og areal er i år også større en noen gang. Totalt 189 nasjoner og 40 organisasjoner er representer med paviljonger.

Den norske paviljongen er den eneste som er bygget i tre på utstillingen i Shanghai. Det forventes at 3,4 millioner mennesker vil ha vært innom når utstillingen er slutt.

– Vår paviljong skiller seg ut arkitektonisk, og mange besøkende tar bilder av seg selv utenfor - også dem som ikke rekker innom, sier generalkommisær Arild Blixrud for Norge på EXPO til Byggeindustrien.

Her kan du lese noen av sakene Treindustrien/Trenytt har laget om EXPO 2010 tidligere: http://www.trenytt.no/id/42673.0 og http://www.trenytt.no/id/42333.0

Du kan også lese mer her: http://www.expo2010.no/no/Nyheter/Norges-paviljong-pa-Verdensutstillingen-apnet/

"
Powered by Labrador CMS