bengt_herning_LR.jpg

Ny direktør for byggevarehandel i HSH

Etter sammenslåingen med Trelast- og byggevarehandelens fellesorganisasjon, skal HSH styrke sin satsing på byggevarehandelen. Bengt Herning (55) er ansatt som ny bransjedirektør på området fra 1. oktober 2010.

Publisert

Herning kommer fra stillingen som kvalitetssjef i byggevarekjeden Optimera, og har tidligere vært avdelingssjef i Byggmakker og marketingdirektør i Trioving.

Bengt Herning har bred erfaring fra byggevarehandelen, og blir ny bransjedirektør i HSH fra oktober. Foto: HSH

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som bransjedirektør og være med å bygge opp dette viktige området i HSH. Bransjen består av mange dyktige og gode lokale bedrifter, og mitt mål er å klare å samle så mange som mulig inn i HSH-paraplyen slik at vi står sterkere sammen når vi skal påvirke rammebetingelser, utvikle standarder og profilere bransjen, sier Herning på HSHs nettsider.

Byggevarehandelen i HSH har et eget bransjestyre som arbeider med saker som har betydning for byggevarebedriftenes rammevilkår. Administrerende direktør i HSH, Vibeke Hammer Madsen, sier på nettsidene at organisasjonen er henrykt over å få Bengt Herning med på laget.

– Han har en unik erfaring med seg og nyter stor tillit i bransjen. HSH har en sterk posisjon innen byggevarehandelen, og nå satser vi enda tyngre for å samle flere og oppnå mer. Da er det godt å ha en mann som Bengt ved roret, sier hun.

Powered by Labrador CMS