norsk industri logo.jpg

Sammenslåing og navnebytte

På årsmøtet til Møbelindustrien ble det vedtatt å slå sammen Møbel- og innredningsprodusentenes servicekontor (MIS) og Møbelrådet. Bransjeforeningen Møbelindustrien fikk nytt navn.

Publisert

Årsmøtet ble holdt i slutten av mai, og Odd Tore Finnøy ble valgt til ny styreleder. Finnøy er til daglig administrerende direktør i madrass- og sengeprodusenten Wonderland AS i Åndalsnes. Han tar over etter Gunnar Hareide.

"Ny" forening

På årsmøtet ble styrets forslag om å slå sammen Møbel- og innredningsprodusentenes servicekontor (MIS) og Møbelrådet vedtatt. Den nye foreningen får navnet Møbel og interiør, og sammenslåingen er motivert ut fra forenkling av det administrative og profilering utad, skriver Møbelindustrien på sine nettsider.

Navnebytte

Årsmøtet vedtok også et annet navnebytte: Møbelindustrien vil gå over til å hete enten Norsk Industri - Møbel og interiør eller Møbel og interiør – en bransjeforning i Norsk Industri.

Hensikten med navnebyttet er først og fremst å få et felles navn på aktivitetene innenfor Norsk Industri. En annen er å markere at bransjeforeningen også har fått medlemmer fra interiørindustrien ellers, og at den også utfører tjenester og oppgaver for slike bedrifter, ifølge sier bransjesjef Egil Sundet.

Les mer på Møbelindustriens nettsider.

"
Powered by Labrador CMS