Jorn-Brunsell.jpg

Portrett: Jørn Brunsell

Den nye administrerende direktøren for Norsk Treteknisk Institutt, Jørn Brunsell, brenner for miljøriktige og energieffektive treprodukter.

Publisert

Jørn Brunsell ble ansatt som ny administrerende direktør ved Treteknisk i januar, og har stor kunnskap om miljøriktige og energieffektive treprodukter. Foto: Helene Aarnes

Dette er et utdrag fra portrettet som sto på trykk i Treindustrien nr 3 2010:

− Jeg kan ikke tenke meg noe mer miljøriktig enn treprodukter. Å arbeide for mer energieffektive bygninger og redusere den negative miljøpåvirkningen fra bygninger har vært et gjennomgangstema i hele mitt yrkesliv, forteller Jørn Brunsell. Han har vært leder for Treteknisk siden 13. januar i år.

Treteknisk er trelast- og treindustriens bransjeinstitutt. I det daglige er riktig og økt bruk av tre hovedfokuset for instituttets 38 medarbeidere.

Brunsell har brukt de første månedene på å gjøre seg kjent med sin nye arbeidsplass, som har gitt et godt inntrykk. Han forteller at mottakelsen har vært god, og at han har positive, dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere.

− Jeg liker veldig godt bredden i fagområdene ved instituttet, og at vi har hatt en sunn økonomi over lang tid. Jobben betyr også at jeg får være med på å utvikle instituttet på flere områder. Jeg gleder meg til å være med å utvikle løsninger, det føles veldig riktig, smiler Brunsell.

Du kan laste ned hele portrettet i pdf-format her.

"
Powered by Labrador CMS