Treindustrien_forside_10_09

Nytt på nett

Nå sat­ser vi enda ster­ke­re på Treindustrien, både på pa­pir og på nett. Sam­men skal Trenytt.no og Treindustrien gi deg det du tren­ger for å holde deg oppdatert. 

Publisert

For noen år tilbake lan­ser­te vi bla­det Treindustrien på net­t. Nå har vi ut­vi­det sats­ning både på nett og pa­pir for å gi våre le­se­re det de tren­ger for å hol­de seg opp­da­tert. I pa­pir­ut­ga­ven vil du ikke fin­ne de sto­re end­rin­gen, der skal vi fort­set­te lage in­ter­es­sante og nyt­tige re­por­ta­sjer. Vi vil fort­set­te å dek­ke sto­re og små be­gi­ven­he­ter i bran­sjen, være et sted for de­batt, in­for­ma­sjon og kom­mu­ni­ka­sjon.

Dag­lig ny­he­ter

Hva er så nytt? Det viktigste er Trenytt.no som nå vil fremstå i en ny drakt. Her vil du finne oppdaterte nyheter hver ar­beids­dag. I til­legg kan du abonnere på vårt ukentlige nyhetsbrev. Vårt mål er at Trenytt.no skal bli en por­tal for alle i bran­sjen, og være et sted der du fin­ner det du tren­ger. Vi skal fort­set­te å føl­ge godt med på hva som skjer in­nen vårt fag­om­rå­de både her i lan­det og uten­for gren­se­ne.

Ut­fyl­le hver­and­re

Treindustrien og Trenytt.no skal ut­fyl­le hver­and­re. På de nye nettsi­de­ne vil du fin­ne bil­der som vi ikke har plass til i bla­det og bildegallerier fra stør­re ar­ran­ge­men­ter. Du vil fin­ne egne sa­ker pro­du­sert for nettet, egne dis­ku­sjons­si­der og for­dyp­nings­stoff som gjør at hver­da­gen din blir bed­re. For å få til en levende side ønsker vi dine bidrag:

– Vi ønsker å spille på lag med våre lesere. Er leserne ak­ti­ve i de­batt­fo­ru­met og ivrige til å kom­men­te­re ar­tik­ler, så får vi til en le­ven­de side, sier redaktør Pål Sønsteli.

For nå får du også mu­lig­he­ten til å kik­ke oss i re­dak­sjon­en over skul­de­ren, og si hva du me­ner om det vi skri­ver.

– Jeg hå­per at man­ge gri­per mu­lig­he­ten, og bru­ker si­den ak­tivt, opp­ford­rer Sønsteli.

Powered by Labrador CMS